početna  
  last minute/posebne ponude/Uskrs/1.svibanj/proljetni odmor  
  knjiga gostiju  
  smještaj  
  toplice  
  putovanja  
  izleti  
  agroturizam  
  adventure  
  team building  
  krstarenja  
  nordic walking-nordijsko hodanje  
  Ekskluzivne vile u Hrvatskoj  
  rezervacija / upit  
  foto album  
  o nama  
  kontakti  
  opći uvjeti  
  T. 00385 (0)51 732-300
 
  F. 00385 (0)51 703-901
 
  e-mail  
  HAK - stanje na cestama
  HTZ - info Croatia
  KVARNER - info Kvarner
  METEO vremenska prognoza

 
Nalazite se u > agroturizam  
 
   
agroturizam Dol agroturizam Dol

agroturizam Dol, Istra
 
 
 
U dolini, među prekrasnim brdima središnje Istre, smjestio se Gologorički Dol.samo 5 km od Cerovlja možete uživati u nedirnutoj prirodi, blagoj klimi i gostoljubivosti brojnih članova obitelji Stojšić čije prezime se pojavljuje u najstarijim matičnim knjigama župe Gologorica-od 1644 godine.
 
Uz tako dugu tradiciju života u ovom kraju, pripremanje istarskih specijaliteta za ženski dio obitelji je prava šala. U starinskom ambijentu njihove konobe dočekat će vas kruh iz krušne peći, pršut, sir, panceta, maneštra, fuži, njoki, ravioli ili meso ispod čripnje. zimi se možete ugrijati uz veliko ognjište, ali i probati istarsku supu ili pečene kobasice s kupusom.
 
Želite li ostati dulje, možete se udobno smjestiti u četiri krasne dvokrevetne sobe. Domaćini će vas, ako želite, uključiti u rad u domaćinstvu (npr. učenje pripremanja istarskih specijaliteta), u polju, ili s brojnim domaćim životinjama. Možete pomusti kravu, brati grožđe, kositi, saditi povrće...
 
Istra je prepuna povijesnih gradića koje možete posjetiti šetnjom po pješačkim stazama. u šetnju se možete uključiti i branje gljiva, šparoga, kupina ili bazge. domaćini će Vam omogućiti i jahanje na konjima i vožnju u karoci. Imanjem teče bistar potok koji stvara prirodan visoki slap čija voda se ruši u čisto jezerce u kojem je ljeti kupanje nezaboravan doživljaj.
 
 

 
 
  ID KOD: HR-AB-51-040197197