početna  
  last minute/posebne ponude/Uskrs/1.svibanj/proljetni odmor  
  knjiga gostiju  
  smještaj  
  toplice  
  putovanja  
  izleti  
  agroturizam  
  adventure  
  team building  
  krstarenja  
  nordic walking-nordijsko hodanje  
  Ekskluzivne vile u Hrvatskoj  
  rezervacija / upit  
  foto album  
  o nama  
  kontakti  
  opći uvjeti  
  T. 00385 (0)51 732-300
 
  F. 00385 (0)51 703-901
 
  e-mail  
  HAK - stanje na cestama
  HTZ - info Croatia
  KVARNER - info Kvarner
  METEO vremenska prognoza

 
Nalazite se u > toplice > Čatež  
 
   
hotel Terme**** hotel Terme****

 
 HOTEL TERME****

Hotel Terme sa svojom brižljivo oblikovanom ponudom privlačan je gostima, koji svoje slobodno vrijeme žele provesti sudjelujući u različitim programima očuvanja i jačanja zdravlja ili proživjeti ugodan dan uz hotelske bazene.

Sadržaji: raspolaže sa 146 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i 3 apartmana, s ukupno 311 kreveta,

aperitiv-bar, hotelski restoran s terasom, MM restoran à la carte, poslovni centar, unutarnji i vanjski bazen, Centar zdravlja i ljepote. Gostima su na raspolaganju: hotelsko parkiralište, trgovina suvenira i novina i računalo s pristupom internetu.

Sobe: standardne u prizemlju - kupaonica, sušilo za kosu, SAT TV, telefon, minibar, klima, mogućnost dodatnog ležaja; superior - kupaonica, sušilo za kosu, u većini francuski krevet (neke sobe imaju odvojene krevete), SAT TV, telefon, minibar, klima, ogrtač za kupanje, internet priključak.
Prehrana:
buffet doručak i večera. Ručak: izbor 3 do 4 menija.
 
 
Rekreacija i zabava
  • CENTAR ZDRAVLJA I LJEPOTE – u hotelu TERME

Sadržaj: unutrašnji i vanjski bazen s termalnom vodom, masažna ležišta, whirpooli i podvodne masaže, finska sauna i turska kupelj, rimsko-irske kupelji, fitness studio, solariji, kozmetički salon, prostorije za terapiju i individualne ručne tehnike (masaže, ručna limfna drenaža i refleksno-zonska masaža stopala).

Radno vrijeme: bazen svaki dan od 8-21 sat; rimsko-irske kupelji ponedjeljak - petak od 13-21 sat, subota i nedjelja od 11-21 sat; fitness studio svaki dan od 15-20 sati, subotom, nedjeljom i praznicima 10-20 sati; sauna svaki dan od 10-21 sat; centar zdravlja - ambulanta termini po dogovoru. Za rimsko - irske kupelji potrebna je rezervacija na recepciji Centra zdravlja i ljepote.

 
 

 

 

 
 
  ID KOD: HR-AB-51-040197197